Policija atsavina kārtējo vērienīgu narkotiku partiju Daugavpilī (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pagājušajā nedēļā Daugavpilī likumsargi atsavinājuši šā gada otro lielāko narkotiku daudzumu, portāls «Apollo» uzzināja Latgales reģiona policijas pārvaldē.

Turpinot operatīvo pasākumu kompleksu cīņā ar narkotisko un psihotropo vielu nelikumīgu apriti Latgalē, aizvadītajā nedēļā Kriminālpolicijas biroja darbinieki pārbaudīja personas, kas varētu būt iesaistītas šāda veida noziegumos.

Veicot operatīvās informācijas pārbaudi, pārbaudīta iespējamā narkotiku glabāšanas vieta vienā no Daugavpils mikrorajoniem, kā rezultātā policijas darbinieki aizturēja 24 gadus vecu vīrieti, pie kura atrasti un atsavināti 300 grami metamfetamīna.

Policijā norāda, ka aizturētais vīrietis ir saistīts arī ar kādu citu kriminālprocesu, kas bija uzsākts saistībā ar narkotisko vielu apgrozību. Šobrīd šis kriminālprocess atrodas iztiesāšanas stadijā tiesā.

Aizturētajam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Policija turpina uzsākta kriminālprocesa izmeklēšanu. Par šādu noziegumu draud brīvības atņemšana līdz desmit gadiem.

Par šā gada lielāko atsavināto narkotiku partiju jau tika ziņots marta sākumā, kad Daugavpilī no apgrozības tika izņemti trīs kilogrami metamfetamīna.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu