Vienam Latvijas bērnam būs iespēja bez maksas doties uz PK futbolā finālmaču (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vienam no Latvijas bērniem kopā ar vienu no vecākiem šovasar būs iespēja bez maksas doties uz Pasaules kausa futbolā finālmaču, kas norisināsies Brazīlijā, aģentūru LETA informēja ēdināšanas ķēdes «McDonald's» pārstāve Linda Anaite.

Šāda izdevība uzņēmuma «McDonald's» akcijā «Ieved stadionā zvaigzni!» tiks dota bērnam vecumā no sešiem līdz desmit gadiem. Viņam būs iespēja pirms finālmača stadionā pavadīt kādu no pasaules futbola zvaigznēm.

Finālspēle 13. jūlijā norisināsies Riodežaneiro.

Lai noteiktu, kurš bērns pārstāvēs Latviju Brazīlijā, 13. aprīlī, plkst. 12.00 Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, notiks atlases sacensības.

Sacensību uzvarētājam un vienam no viņa vecākiem «McDonald's» nodrošinās pilnībā apmaksātu ceļojuma komplektu: aviobiļetes, četras dienas ilgu uzturēšanos Riodežaneiro, pilsētas apskati, transfēru no lidostas un atpakaļ, iespēju klātienē apmeklēt FIFA Pasaules kausa futbolā finālspēli, kā arī oficiālo sporta formu un citas dāvanas un suvenīrus. Uzvarētājs piedalīsies arī īpašā programmā kopā ar dalībniekiem no visas pasaules.

Atlases sacensībās var piedalīties ikviens bērns, kurš ir vecumā no sešiem līdz desmit gadiem. Piedalīties aicināti gan bērni, kuri apmeklē profesionālus futbola treniņus, gan mazie futbola līdzjutēji, kuri spēles vēro mājās kopā ar vecākiem. Sacensībās dalībniekiem būs jāizpilda vairāki uzdevumi, kuros bērni varēs parādīt fiziskās futbola prasmes, zināšanas par futbolu un atjautību. Tā kā futbols ir komandas spēle, viens uzdevums būs jāveic arī bērnam kopā ar pieaugušo.

Pieteikties sacensībām var līdz 8. aprīlim, aizpildot pieteikuma anketu mājaslapā «www.braucuzrio.lv» un norādot informāciju par bērnu un vienu no vecākiem.

2014. gada Pasaules kauss no 12. jūnija līdz 13. jūlijam norisināsies 12 Brazīlijas pilsētās.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu