Nikss iekļauts VTB līgas mēneša labāko jauno spēlētāju trijniekā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, vefriga.com

Latvijas čempionvienības «VEF Rīga» amerikāņu leģionārs Derikss Nikss iekļuvis VTB Vienotās basketbola līgas (VBL) marta labāko jauno spēlētāju trijniekā.

Par mēneša labāko jauno spēlētāju kļuvis viens no talantīgākajiem Lietuvas jaunajiem spēlētājiem Edgars Ulanovs no Klaipēdas «Neptunas» komandas. Lietuvietis martā aizvadīto trīs spēļu laikā vidēji tika pie 14,6 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm.

Marta vidū viņš cīnījās arī pret «VEF Rīga», kuru Klaipēdas klubam savā laukumā izdevās pārspēt ar 90:85. Ulanovs šajā mačā guva 22 punktus un izcīnīja desmit bumbas zem groziem.

Ulanovam attiecīgi sekoja Ukrainas komandas Mariupoles «Azovmaš» spēlētājs Kirils Natjažko un Nikss.

Amerikānim šī ir jau otrā reize, kad viņš izpelnījies šādu atzinību. Iepriekš viņš turnīra labāko jauno spēlētāju trijniekā iekļuva janvārī.

Nikss martā piedalījās trīs «VEF Rīga» komandas spēlēs, caurmērā katrā no tām gūstot 14,3 punktus un izcīnot 8,3 atlēkušās bumbas. Tiesa, rīdzinieki šajos trīs mačos prata gūt tikai vienu uzvaru.

Kā zināms, «VEF Rīga» nepiedalīsies VTB līgas izslēgšanas turnīrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu