«Apple» jaunākās paaudzes «iPhone» tirgū varētu laist septembrī (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ASV informācijas tehnoloģiju gigants «Apple Inc.» jaunāko viedtelefona «iPhone» modeli tirgū laidīs septembrī, ierīcē piedāvājot augstāku izšķirtspēju un lielāku ekrānu, piektdien vēsta Japānas biznesa laikraksts «Nikkei».

Jaunais tālrunis, kura nosaukums, visticamāk, būs «iPhone 6», tiks piedāvāts divās versijās - ar 4,7 collu un 5,5 collu ekrāniem, abiem esot lielākiem par pašreizēji pieejamiem četru collu paneļiem, norāda laikraksts.

«Nikkei» raksta, ka «Apple» augstākas izšķirtspējas šķidro kristālu ekrānus pasūtījusi no Japānas elektronikas gigantiem «Sharp» un «Japan Display», kā arī no Dienvidkorejas «LG Display».

Laikraksts šādu informāciju publiskojis pēc tam, kad Taivānas izdevums «Commercial Times» pagājušajā mēnesī pavēstīja, ka uzņēmums «Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.» sācis ražot mikroshēmas nākamās paaudzes «iPhone» modeļiem.

Šīs ziņas radīja spekulācijas, ka «Apple» samazina savu detaļu piegāžu atkarību no Dienvidkorejas giganta «Samsung», kas vienlaikus ir tā lielākais konkurents mobilo telefonu tirgū.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu