Modes skate mazām dāmām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

«Jāņa Rozes apgāds» laidis klajā divas Naoki Vatanabes grāmatiņas mazām modes dāmām – «Modes skate» un «Modelē tērpus». Grāmatās ir iekļauti jauki meiteņu attēli un 200 apģērbu, apavu un aksesuāru uzlīmju, ar kurām uzzīmētās modeles var apģērbt.

Mēteļi, svārki, cepures, legingi, kleitas un kurpes – šo un citu apģērbu visdažādāko kombināciju iespējas mazajām dāmām palīdzēs attīstīt gaumi un veidot izpratni par modi jau kopš bērnu dienām.

Grāmata «Modelē tērpus» māca kombinēt krāsas un ievērot stilu. Uzzīmētās dāmiņas var saģērbt pavasara, vasaras, rudens un ziemas sezonas tērpos, kā arī sapost pastaigai pilsētā vai ballītei. Atsevišķi attēli domāti krāsošanai, turklāt grāmatā ietvertas gan ģērbšanās, gan zīmēšanas pamācības.

Savukārt grāmatā «Modes skate», izmantojot uzlīmes, modeles var ietērpt, kā vien sirds vēlas. Stilīgas bikses, ērti adījumi, koši krekliņi un elegantas somiņas – grāmatā ietvertas ne vien pamācības modeļu ģērbšanai, bet aprakstīts arī modelētāja darbs. Jaunās lasītājas tiek ievestas modes dizaina pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu