Koncertzālē «Dzintari» uzstāsies Diāna Arbeņina (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Koncertzālē «Dzintari» 18. jūnijā notiks Diānas Arbeņinas koncerts. Diāna Arbeņina – māksliniece, grupas «Nočnije snaiperi» līdere – pagājušajā gadā atzīmēja 20 skatuves gadu jubileju. Šo gadu laikā Diāna Arbeņina veikusi ieguldījumu Krievijas mūzikas attīstībā. Diāna Arbeņina ir Krievijas autoritārās un neatkarīgās prēmijas «Triumfs» laureāte.

Jubileja māksliniekam ir iemesls paskatīties uz sevi no citas puses, turpināt atklāt profesionālos horizontus, izpētīt savas radošās iespējas no uzkrātās pieredzes skatu punkta, rezultātu ieliekot dziesmās. Un Diāna turpina virzīties uz priekšu, priecējot pielūdzējus ar savu daiļradi.

Kā talantīga māksliniece, vairāk kā 200 dziesmu un daudzu desmitu dzejoļu autore, Arbeņina ne reizi vien ir sniegusi labdarības koncertus. Māksliniece Čehova vārdā nosauktajā Maskavas mākslas akadēmiskajā teātrī ir iestudējusi autobiogrāfisko izrādi «Motofozo».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu