Konkurss: «Gardēžu 5 zvaigžņu ceļojums» (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursu organizē portāls [s:47600] un tūrisma ziņu portāls [s:47601], kuri kopā ar 8 Latvijas 5 zvaigžņu viesnīcu restorāniem konkursa uzvarētājam piedāvās 8 restorānu dāvanu kartes (katra 100 eiro vērtībā).

Latvijas restorānu vēsturē tas ir vēl nebijis pasākums. Latvijas lepnākie viesnīcu restorāni nav domāti tikai ārzemniekiem, bet arī mums, vietējiem, īpašiem un skaistiem dzīves brīžiem.

Viss, kas Tev jādara:

Dalies (share) ar jaunumu par šo konkursu

Travelnews.lv

Apollo.lv

- Turi par sevi īkšķus!

Izloze notiks: 23.04.2014.

Uzvarētājs saņems 8 restorānu dāvanu kartes ar kopējo vērtību 800 eiro no Latvijas 5 zvaigžņu viesnīcu restorāniem: «Bergs», «Desiderata», «Caviar Club», «Le Dome», «Piano», «Piramīda», «Renommé» un «Suite».

Konkursu sponsorē 8 Latvijas piecu zvaigžņu viesnīcu restorāni:

www.HotelBergs.lv

www.RoyalSquare.lv

www.BalticBeach.lv

www.DomeHotel.lv

www.PromenadeHotel.lv

www.RestaurantPiramida.lv

www.GalleryParkHotel.com

www.SuiteLife.lv




Konkursa noteikumi:

1. Izlozē var piedalīties visi Latvijas Facebook lietotāji ar savu privāto profilu.

2. Akcijas laiks no 31.03.2014 līdz 23.04.2014 (pulksten 15:00).

3. Balva tiks izlozēta 23.04.2014, un uzvarētājs tiks paziņots tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv.

4. Par laimestu uzvarētājam tiks paziņots, nosūtot vēstuli sociālajā tīklā Facebook.com (23.04.2014). Konkursa laikā dalībniekiem ir jāaktivizē iespēja nosūtīt/saņemt ziņojumus (Message).

5. Lai saņemtu balvu, uzvarētājam 7 darba dienu laikā (līdz 30.04.2014 pulksten 17:00) ir jāpiesakās balvas saņemšanai, zvanot uz Travelnews.lv vai Apollo.lv biroju.

6. Ja konkursa organizētājiem rodas šaubas par uzvarētāja personas identitāti, organizētajiem ir tiesības lūgt balvas saņēmēju pieslēgties savam Facebook.com kontam (ar uzvarētāja lietotājvārdu un paroli).

7. Uzvarētājam ir jāierodas uz balvas pasniegšanu personīgi. Balvas pasniegšana norisināsies Rīgā vienā no restorāniem. Pasniegšanas laiks (darba dienā, laika posmā no pulksten 9:00 līdz 18:00) tiks saskaņots ar Apollo.lv, Travelnews.lv, balvas sponsoriem un uzvarētāju.

www.fb.com/travelnews.lv

9. Konkursā nedrīkst piedalīties Travelnews.lv un Apollo.lv darbinieki.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu