Bagatski pārstāvošā aģentūra vērsīsies tiesā pret «Budiveļņik» klubu (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbola speciālistu Ainaru Bagatski pārstāvošā aģentūra «Alti Sports» gatavojas Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Arbitrāžas tiesā vērsties pret Ukrainas čempionvienību Kijevas «Budiveļņik».

«Alti Sports» apgalvo, ka «Budiveļņik» komanda nav izmaksājusi tai pienākošos komisijas naudu pēc līguma noslēgšanas ar Bagatski 2012. gadā, vēsta portāls «sportando.net».

Bagatskis, kurš ir arī Latvijas valstsvienības galvenais treneris, noslēdza līgumu ar «Budiveļņik» komandu uz trim gadiem pēc sistēmas 1+1+1.

Pagājušajā sezonā Bagatskis aizveda «Budiveļņik» komandu līdz triumfam Ukrainas čempionātā un palīdzēja sasniegt Eiropas kausa pusfinālu.

Savukārt šosezon vienība jau triumfējusi Ukrainas kausā, bet Eiropas kausā šonedēļ izstājās ceturtdaļfinālā.

Šosezon «Budiveļņik» komandu pārstāv arī latviešu aizsargs Jānis Strēlnieks.

Latvijas izlasi Bagatskis vada kopš 2010. gada februāra. Ja 2011. gada Eiropas čempionātā valstsvienība piedzīvoja zaudējumus visos mačos, iepriekšējā turnīrā pērn tā bija tuvu iekļūšanai ceturtdaļfinālā, noslēgumā ieņemot 11.vietu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu