Bolts traumas dēļ nestartēs līdz jūnija vidum (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jamaikiešu sprinta karalis Useins Bolts pēdas traumas dēļ nestartēs līdz jūnija vidum, pavēstījis viņa aģents Rikijs Simss.

Bolts sezonu uzsāks 17. jūnijā, piedaloties sacensībās Čehijas pilsētā Ostravā.

Tāpat Simss atklāja, ka šobrīd zināma arī Bolta dalība 5.jūlijā sacensībās Parīzē un 5. augustā Malmē gaidāmajos mačos. Savukārt pārējais kalendārs vēl tiek saskaņots.

Francijas laikraksts «L'Equipe» piektdien vēstīja, ka olimpiskais čempions un pasaules rekordists Bolts iepriekšējās divas nedēļas pavadījis Minhenē, ārstējot iekaisušo pēdu.

Simss izteicās, ka jau nākamajā nedēļā Bolts gatavojas atklāt treniņus.

Kā ziņots, 27 gadus vecais Bolts aizvadītā gada pasaules vieglatlētikas čempionātā Maskavā izcīnīja zelta medaļas 100 un 200 metru individuālajās distancēs, kā arī palīdzēja Jamaikai tikt pie augstākā kaluma godalgas 100 metru stafetes skrējienā.

Iepriekšējā gadā Bolts uzvarēja desmit 100 metru sacensībās, kā arī piecreiz palika nepārspēts 200 metros, kas viņam palīdzēja jau trešo gadu pēc kārtas un piekto kopumā kļūt par Jamaikas labāko sportistu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu