Hokejista karjeru beidzis Nagano olimpiskais čempions

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par karjeras beigām piektdien paziņojis slavenais čehu hokeja uzbrucējs Martins Straka, vēsta vietējie mediji.

41 gadu vecais Straka kopš 2008. gada spēlēja dzimtenes klubā Plzeņas «Škoda», kas piektdien noslēdza sezonu, izstājoties no play-off turnīra.

«Izdzeršu kausu alus un izsmēķēšu cigareti. Šie 25 gadi hokejā bija patiešām lieliski,» pēc sava karjeras pēdējā mačā paudis uzbrucējs.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjeras laikā Straka piedalījās 1060 spēlēs, gūstot 283 vārtus un izdarot 504 rezultatīvas piespēles. Viņš paguva pārstāvēt Pitsburgas «Penguins», Otavas «Senators», Ņujorkas «Islanders», Floridas «Panthers», Losandželosas «Kings» un Ņujorkas «Rangers» komandas.

NHL karjeru Straka noslēdza 2008. gadā, bet pēc tam atgriezās Plzeņas «Škoda» komandā, vēlāk kļūstot arī par tās līdzīpašnieku un ģenerālmenedžeri.

Čehijas izlases rindās uzbrucējs 1998. gadā kļuva par olimpisko čempionu, bet 2006. gadā izcīnīja olimpisko bronzu. Tāpat viņš 2005. gadā kļuva par pasaules čempionu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu