Eirolīgas nedēļas spēlētājs - Deriks Brauns

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas turnīra Top16 posma 12. spēļu kārtas vērtīgāko basketbolistu kļuvis amerikānis Deriks Brauns no Krievijas kluba Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ».

Piektdien aizvadītajā spēlē Krasnodaras komanda ar 84:73 savā laukumā uzvarēja latvieša Dāvja Bertāna pārstāvēto Serbijas spēcīgāko klubu Belgradas «Partizan NIS», atņemot tam pēdējās cerības uz nākamās kārtas sasniegšanu.

Brauns, kurš šīs sezonas novembrī kļuva par līgas mēneša vērtīgāko spēlētāju, izcēlās ar 18 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām, piecām atlēkušajām bumbām, trim pārtvertām bumbām, vienu bloķētu metienu un sešiem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem, iekrājot 34 efektivitātes koeficienta punktus.

Piektdienas spēli teicami aizvadīja arī Bertāns, kurš ar 20 gūtiem punktiem kļuvis par kārtas ceturto rezultatīvāko spēlētāju.

Kārtas vērtīgāko spēlētāju sarakstā otro vietu ar 30 efektivitātes koeficienta punktiem ieņēmis Spānijas klubā Madrides «Real» spēlējošais Serhio Rodrigess, kurš uzvarētājā mačā pret Izraēlas komandu Telavivas «Maccabi Electra» guva 21 punktu, veica piecas rezultatīvas piespēles, izcīnīja divas bumbas zem groziem un izprovocēja sešas piezīmes.

Savukārt pa 26 efektivitātes koeficienta punktiem iekrāja uzreiz trīs spēlētāji - «Maccabi Electra» komandas amerikāņu uzbrucējs Alekss Taiss, «Real» vienības grieķu centrs Jannis Burusis un vāciešu centrs Tibors Plaiss no Spānijas komandas Vitorijas «Laboral Kutxa».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu