Saulieša un Mickēviča pārstāvētā komanda sasniedz VHL pusfinālu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucēja Kaspara Saulieša un Artūra Mickēviča pārstāvētā Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionvienība Ņeftekamskas «Toros» sestdien dramatiskā veidā sasniedza izslēgšanas turnīra pusfinālu.

Ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, septītajā mačā «Toros» savā laukumā pagarinājumā ar 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Voroņežas «Buran» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-3. Sērijas gaitā čempioni atspēlējās no atrašanās iedzinējos ar 1-3.

Otrās trešdaļas ievadā «Toros» komanda nokļuva iedzinējos, bet neizšķirtu četras minūtes pirms pamatlaika beigām panāca Aleksandrs Šašerins. Sekojušajā pagarinājumā uzvaru mājiniekiem atnesa Sergejs Saļnikovs, kurš bija precīzs cīņas 64. minūtē.

Mājinieku pirmās maiņas uzbrucējs Saulietis šī mača statistikā neizcēlās, bet Mickēvičs nebija pieteikts trešajam mačam pēc kārtas.

Kā zināms, ceturtdaļfināla fāzi neizdevās pārvarēt latviešu uzbrucēja Artūra Ozoliņa pārstāvētajai Penzas «Dizeļ» komandai, kas sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-4 atzina Tjumeņas «Rubin» pārākumu.

Savukārt pusfinālu iepriekš jau bija sasniegusi Kazahstānas komanda Karagandas «Sariarka», kuras spēlēm regulārās sezonas izskaņā divas reizes bija pieteikts Latvijas aizsargs Artūrs Salija. Tā ar rezultātu 4-0 uzvarēja Krasnodaras «Kubaņ» vienību.

Pusfinālā «Toros» komanda spēkosies ar «Sariarka» hokejistiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu