«Bulldogs» florbolistes atstāj pērnās čempiones RSU bez godalgām (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Florbola savienība

Latvijas sieviešu florbola čempionāta bronzas medaļas šodien negaidīti izcīnīja Ķekavas klubs «Bulldogs», kas ar 8:5 (3:1, 2:2, 3:2) Lielvārdē uzvarēja iepriekšējo trīs sezonu valsts čempionvienību RSU.

Uzvaru nesošo izrāvienu «Bulldogs» komanda veica pirmās trešdaļas beigās un otrajā trešdaļā, gan guva četrus vārtus pēc kārtas un panāca 5:1 savā labā. RSU vienība divas reizes spēja pietuvoties līdz divu precīzu metienu atstatumam, tomēr Ķekavas vienība savas pozīcijas nosargāja.

Trīs vārtus uzvarētāju labā guva Aija Vancāne un Līga Vancāne, bet divas reizes izcēlās Inga Ametere. Tikmēr RSU rindās ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Ieva Priede.

«Bulldogs» komandas florbolistes pie valsts čempionāta medaļām tikušas pirmoreiz vēsturē.

Dāmu finālsērijas pirmajā mačā sestdien Kocēnu «Rubene» uzņems «Ķekavu». Ja «Rubenes» florbolistes Latvijas čempionāta finālā iekļuvušas desmito gadu pēc kārtas, «Ķekava» to paveikusi pirmoreiz vēsturē.

Pirms tam pusfināla sērijās «Rubene» ar 3-0 uzvarēja «Bulldogs» komandu, bet «Ķekava» ar 3-2 pieveica RSU, kas šosezon zaudējusi vairākas līderes.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu