Šovā «Izklausies redzēts» uzvar Liene Greifāne un Ralfs Eilands (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 30.martā TV3 šovā «Izklausies redzēts» notika vēl līdz šim nebijis gadījums – žūrija un šova dalībnieki ar vienādu punktu skaitu novērtēja Sāras Braitmenas atveidotāju Lieni Greifāni un Kurtu Kobeinu, kura tēlā iejutās Ralfs Eilands. 

Šovā «Izklausies redzēts» 1. un 2.vietu ar vienādu punktu skaitu – 44, dalīja dalībnieki Liene Greifāne un Ralfs Eilands. Līdz ar to 500 eiro savam izvēlētajam labdarības mērķim tika dalīti uz pusēm un katrs ieguva 250 eiro. Vakar L.Greifāne bija iejutusies Sāras Braitmenas tēlā un skatītājus uzrunāja ar dziesmu «What a wonderful world». B.Sipeniece-Gavare pēc priekšnesuma ironizēja: «Es domāju, ka Sāra Braitmena ir atsūtīta uz šo pasauli tiem cilvēkiem, kuri, iespējams, nenokļūs paradīzē, lai koncertu laikā parādītu mums, grēciniekiem, kā tur izskatītos, ja mēs tur nokļūtu. S.Braitmena ir atsūtīta, lai parādītu mums demo versiju. Liene atbilda visiem S.Braitmenas parametriem – bija vizuāla līdzība, šūpoles bija, balss tembrs arī atbilda.»

Traks un drosmīgs bija dalībnieks R.Eilands, kurš atveidoja grupas Nirvana solistu Kurtu Kobeinu, un izpildīja dziesmu «Smells Like Tee Spirit». B.Sipeniece-Gavare teica: «Ralf, vai žurnāls «Citādā pasaule» par tevi nav interesējies? Tu tik ļoti ticami ieej savos tēlos, ka jau kļūsti biedējošs.» V.Lūriņš: «Man ir bail tevi saslavēt par daudz, tāpēc daudz neko neteikšu. Katrā ziņā, tu esi kļuvis par vienu no šova lielākajām intrigām, ar ko arī apsveicu!»

Seksapīlā un harizmātiskā Lenija Kravica tēlā vakar bija iejutusies Samanta Tīna, kura dziedāja «Are you gonna go my way» un ieguva 3.vietu ar 43 punktiem. V.Lūriņš teica: «Samanta, tevi var apsveikt ar veiksmīgu pāriemiesošanos vīrieša tēlā. Ja man kaut kas mazliet pietrūka, tad tas bija L.Kravica raksturs – tas ar ko viņš paķer publiku.» Par priekšnesumu bija sajūsmā arī koru vadītājs, vairāku labākā diriģenta specbalvu ieguvējs, kordiriģents, kas savu žūrijas pieredzi kaldinājis šovā Koru kari 3, Edgars Vītols: «To, ka Samantai Tīnai ir milzīga jauda, biju redzējis un dzirdējis jau iepriekš vairākos koncertos. Bet to, ka sievišķīgā Samanta var būt tik vīrišķīga, es tiešām nezināju. Tas sanāca vienkārši izcili!»

Olga Rajecka, kura vakar šovā «Izklausies redzēts» atdarināja Anastasiju Kamenskihu, un viņas dueta partneris bija Potaps jeb Roberts Gobziņš. Duets iekustināja skatītājus ar dziesmu »Чумачечая весна», par ko ieņēma 4.vietu un tika pie 38 punktiem.

Par Meisiju Greju vakar bija pārtapusi Agnese Rakovska, kura dziedāja «I try» un ieguva 5.vietu un 35 punktus. 6.vietā 30.marta šovā «Izklausies redzēts» ierindojās Roberto Meloni, kurš iejutās Frenka Sinatras tēlā un izpildīja dziesmu «My way», par ko saņēma 30 punktus. Pēdējās divas vietas ar vienādu punktu skaitu – 25, vakar «Izklausies redzēts» dalīja dalībnieki Dainis Skutelis un Rihards Lepers. D.Skutelis jeb Toms Džonss izpildīja dziesmu «Delilah».

Par LeonardU KoenU vakar bija pārtapis Rihards Lepers un viņš izpildīja dziesmu «Dance Me To The End Of Love».

6.aprīlī šovā «Izklausies redzēts» sagaidāmi vairāki pārsteigumi – R.Leperu varēs ieraudzīt kā Sandru no dueta Sandra, D.Skutelis pārtaps par Elvisu Presliju, R.Meloni atdarinās Robiju Viljamsu, A.Rakovska iejutīsies Kidrock tēlā, O.Rajecka atdarinās brazīliešu dziedātāju no grupas Kaoma - Loalva Braza, S.Tīna atveidos Toniju Brekstoni, R.Eilands būs Bono no grupas U2 un L.Greifāne atveidos Gloriju Geinoru.

Izbaudiet šovu «Izklausies redzēts» jau 6.aprīlī 20:00 un ik svētdienu kanālā TV3.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu