Iepriekš sodīts pedofils atvaļinājumā no cietuma publiskās vietās demonstrē dzimumorgānus (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: aaron_anderer, CC BY-ND 2.0

Pagājušajā ceturtdienā Gulbenes rajona prokuratūras prokurore tiesai nodevusi krimināllietu par kādu vīrieti, kurš publiskās vietās atkailinājis dzimumorgānus un pašapmierinājies, informē Ģenerālprokuratūras pārstāve Una Rēķe.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai apsūdzētā persona saukta pie kriminālatbildības par huligānismu, kas izpaudās kā dzimumorgānu atkailināšana un pašapmierināšanās publiskās vietās. Vīrietis apsūdzēts par rupju sabiedriskā miera traucēšanu, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas.

Apsūdzētais jau vairākkārt sodīts par līdzīgiem pārkāpumiem un seksuāla rakstura darbībām pret nepilngadīgajiem. Jaunu noziegumu apsūdzētais izdarījis, atrodoties atvaļinājumā no cietuma, kas piešķirts par ļoti labu uzvedību. Brīvības atņemšanas vietā apsūdzētais izcieš sodu par seksuāla rakstura noziegumu. Kā drošības līdzeklis «mētelīša virinātājam» piemērots apcietinājums.

Lieta nodota izskatīšanai Gulbenes rajona tiesai.

Prokuratūra norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu