Latvijas vieglatlētikas veterāniem medaļu birums PČ telpās (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārstāvji pagājušajā nedēļā izcēlās ar medaļu birumu Budapeštā notikušajā pasaules vieglatlētikas čempionātā telpās veterāniem.

Par čempionu pieccīņā vīriem vecuma grupā no 65 gadiem kļuva Valdis Cela, lodes grūšanā sievietēm vecuma grupā no 70 gadiem nepārspēta palika Maija Jākobsone, bet Ināra Rozēna triumfēja diska mešanā vecuma grupā no 60 gadiem.

Sudraba medaļas izcīnīja leģendārais šķēpmetējs Dainis Kūla vecuma grupā no 50 gadiem, augstlēcējs Vladimirs Poļakovs vecuma grupā no 60 gadiem, augstlēcējs Uģis Lasmanis vecuma grupā no 45 gadiem un diska metēja Hermīne Bajāre vecuma grupā no 60 gadiem.

Savukārt ar bronzas godalgām tika apbalvoti Vera Grīnberte 3000 metru soļošanā vecuma grupā no 70 gadiem, tāllēcēja Laila Pētersone vecuma grupā no 40 gadiem, Cela kārtslēkšanas vecuma grupā no 65 gadiem un augstlēcēja Marija Multāne vecuma grupā no 55 gadiem.

Tāpat Latvijas pārstāvji izcīnīja vairāk nekā 20 vietas dažādu disciplīnu labāko desmitniekā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu