Mūziķis Eltons Džons gatavojas kāzām ar ilggadējo partneri (35)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popmūzikas leģenda Eltons Džons pēc viendzimuma laulību atļaušanas paziņojis, ka apprecēšoties ar savu ilggadējo partneri Deividu Fērnišu.

«Mēs to izdarīsim ļoti klusi,» mūziķis sacīja intervijā telekanāla NBC pārraidei «Today». «Taču tas būs ļoti priecīgs notikums.»

Pāris, kas 2005.gadā reģistrēja civilās partnerattiecības, audzina divus dēlus, kuri nākuši pasaulē ar surogātmātes palīdzību. Kā jau ziņots iepriekš, sestdien Anglijā un Velsā stājās spēkā likums par viendzimuma pāru laulību legalizēšanu.

Civilās savienības Lielbritānijā ir legālas kopš 2005.gada, un laulību legalizēšana geju pāriem nekādas jaunas tiesības nedod, jo, piemēram, tiesības adoptēt tika ieviestas 2002.gadā. Taču laulību legalizēšanas atbalstītāji uzstāj, ka tikai tiesības laulāties sniedz viņiem pilnīgu vienlīdzību ar heteroseksuālajiem pāriem.

«Es lepojos ar Lielbritāniju un likumiem, ko tā mūsu kopā būšanas laikā ir pieņēmusi,» norādīja Džons. «Man prieks, ka šis likums stājies spēkā, un mums tas jānosvin. Mēs neuzskatām, ka pietiek tikai ar civilajām partnerattiecībām. Mēs apprecēsimies.»

Citā intervijā žurnālam «Las Vegas Review-Journal» dziedātājs atklāja, ka laulību ceremonija notikšot maijā. «Maijā plānojam doties uz dzimtsarakstu nodaļu Anglijā. Līdzi ņemsim puikas un pāris lieciniekus,» viņš teica.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu