Foto: Nedēļas nogalē «Coyote fly» ballītē pulcējās supervaroņi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 29. martā naktsklubs «Coyote Fly», pulcējot lielu apmeklētāju skaitu, svinēja trīs gadu atrašanos izklaides centrā «Vernisāža». 

Svinības iesākās jau ceturtdien, 27. martā, kad klubā uzstājās reperis «Gacho». Ar šo koncertu naktsklubā «Coyote Fly» tiek ieviesta jauna tradīcija - reizi divos mēnešos kluba apmeklētāji tiks iepriecināti ar Latvijā zināmu mākslinieku lielkoncertu, kas notiks ceturtdienā.

Sestdien, 29.martā, klubs pārvērtās par komiksu un supervaroņu planētu, piedāvājot gan atbilstošu noformējumu, gan izklaides programmu. Vakara gaitā kluba apmeklētāji varēja baudīt dažādu mākslinieku sniegumu - uzstājās Ieva Sutugova, «Lady’s Sweet», ģitārists «De Vansh».

Kā portālam «Apollo» atklāja kluba vadītāja Madara Maulvurfa, šogad «Coyote Fly» turpinās nostiprināt savas līdera pozīcijas izklaides industrijā, kā arī attīstīt dažādus nākotnes projektus. Piemēram, vasaras sākumā plānots atvērt kluba vasaras terasi, kas koncepta ziņā būs pirmā šāda veida terase Latvijā.

Nakts klubs «Coyote Fly» dibināts 2006.gada nogalē, un sākotnēji tas atradās Rīgā, Palasta ielā 3. No 2011.gada 1.aprīļa klubs atrodas izklaides centrā «Vernisāža», Tērbatas ielā 2. Klubā uzstājas atzīti pašmāju un ārzemju dīdžeji un vīdžeji. Ik nedēļu klubu apmeklē vairāk nekā 4500 cilvēku.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu