Kovaļčuks nepalīdzēs Krievijas izlasei pasaules čempionātā (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas speciālista Oļega Znaroka trenētajai Krievijas hokeja valstsvienībai gaidāmajā pasaules čempionātā nepalīdzēs pazīstamais uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, kuram tiks veikta operācija.

«Ārsti uzstāj uz operāciju celim saistībā ar savainojumu, ko guvu vēl sezonas gaitā,» Kovaļčuks pavēstījis pēc tikšanās ar Znaroku. «Visticamāk, operācija notiks jau piektdien Minhenē, bet pēc tās mani gaida rehabilitācijas periods.»

«Tomēr esmu pārliecināts, ka jaunajam valstsvienības treneru štābam nākamajā olimpiskajā ciklā būs pa spēkam visnopietnākie uzdevumi,» Kovaļčuks novēlēja veiksmi izlasei.

Kovaļčuks nupat aizvadītajā sezonā KHL komandas Sanktpēterburgas SKA sastāvā regulārajā čempionātā un Gagarina kausā kopā piedalījās 55 spēlēs, kurās guva 19 vārtus un izdarīja 26 rezultatīvas piespēles.

Pats Znaroks izteicies, ka Kovaļčukam un citam pazīstamam uzbrucējam Aleksandram Radulovam, kurš pagaidām nevar spēlēt smadzeņu satricinājuma dēļ, durvis uz izlasi būs atvērtas vienmēr.

Pagaidām Krievijas izlasē iekļauti 36 hokejisti, kas visi spēlē KHL. Kā atzinis Znaroks, visiem šiem spēlētājiem ir cerības iekļūt valstsvienībā dalībai pasaules čempionātā.

Kā zināms, divas pārbaudes spēles pirms pasaules meistarsacīkstēm Krievija aizvadīs arī Rīgā, kad 18. un 19. aprīlī tiksies ar Latviju.

Maijā Minskā gaidāmajā pasaules čempionātā Krievijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Latvijas valstsvienību, ar kuru Znaroks un Harijs Vītoliņš strādāja no 2006. līdz 2011. gadam.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu