Robens: Viens neuzmanības mirklis un «Manchester United» mūs uzvarēs (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas čempioni «Manchester United» UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā var uzveikt Vācijas bundeslīgas čempionvienību Minhenes «Bayern», pirms gaidāmās cīņas atzinis viens no Vācijas kluba līderiem nīderlandietis Arjēns Robens.

Kā zināms, Čempionu līgas ceturtdaļfināla pāru izlozē «Bayern» klubam pretī tika ielozēts titulētais Anglijas klubs «Manchester United». Lai gan pirms pāris gadiem favorītu statusā daudzi speciālisti liktu Anglijas klubu, tomēr šobrīd Mančestras kluba vājais sniegums sezonas gaitā pārliecinoši favorītu lomu atvēlējis «Bayern» futbolistiem, kuri vēl nesen rekordātri kļuva par valsts čempioniem.

Tomēr viens no pēdējo sezonu spilgtākajiem «Bayern» spēlētājiem Robens uzskata, ka Anglijas vienības izredzes iekļūt nākamajā kārtā nav nemaz tik sliktas.

«Domāju, ka abas cīņas būs sīvas, tāpēc mums būs jāuzmanās. Mediji un publika uzskata, ka «Manchester United» komanda šobrīd atrodas vājā formā, atvēlot priekšlaicīgi mums vietu pusfinālā, bet es tā neuzskatu,» uzskata 30 gadus vecais Robens.

Pēdējo reizi abas vienības savā starpā tikās 2009./2010. gada sezonas Čempionu līgas ceturtdaļfinālā, toreiz divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts 4:4, taču vairāk izbraukumā gūto vārtu dēļ pusfinālā tika «Bayern». Zīmīgi, ka izšķirīgos vārtus otrajā spēlē Mančestrā guva tieši Robens.

«Viens neuzmanības mirklis, un «Manchester United» mūs uzvarēs,» piebilda futbolists. «Ja zaudēsim koncentrēšanos, kā arī bumbu, tiksim sodīti.»

Par slavenāko no savstarpējiem dueļiem tiek uzskatīts 1999. gada Čempionu līgas fināls Spānijas pilsētā Barselonā, kurā «Manchester United» spēlētāji, atrodoties zaudētājas lomā ar rezultātu 0:1, cīņas kompensācijas laikā guva divus vārtus un triumfēja visā spēlē ar 2:1.

Arī «Manchester United» galvenais treneris Deivids Moizs nav pesimistisks pirms gaidāmā mača, norādot, ka komanda jebkurā brīdī var spēlēt tikpat lieliski kā iepriekšējās sezonās.

«Ar interesi gaidu abas spēles, nekad vēl neesmu cīnījies pret «Bayern» galveno treneri spāni Hosepu Gvardiolu. Domāju, ka nākotnē mūsu ceļi krustosies biežāk. Mēs zinām, ka ir dienas, ka spējam būt tikpat laba komanda kā jebkura cita, komandai tas jācenšas atkārtot pēc iespējas biežāk,» vietējiem medijiem atzinis Moizs.

Pirmā spēle otrdien risināsies Mančestrā, bet atbildes cīņa Minhenē paredzēta 9. aprīlī, bet pusfināla pāru izloze notiks 11. aprīlī.

Turnīra fināls plānots 24. maijā Lisabonā, Portugālē.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu