Eksministrs Slakteris startējis valodu apmācības biznesā (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Ekspolitiķis Atis Slakteris nodibinājis uzņēmumu SIA «Busines Engliš», liecina publikācija «Latvijas Vēstnesī».

«Esmu nolēmis defektu pārvērst efektā un, izmantojot atpazīstamību, kļūt par veiksmīgu uzņēmēju. Bēdīgi slaveno «Nothing special» izmantošu sava jaunā uzņēmuma mārketinga kampaņā,» biznesa portālam «Nozare.lv» atklāj Slakteris.

Saistībā ar sabiedrībā plašu rezonansi izraisījušo interviju ASV finanšu telekanālam «Bloomberg Television» Slakteris ir piestrādājis pie angļu valodas pilnveidošanas un pats būs ne tikai uzņēmuma vadītājs, bet arī viens no pasniedzējiem.

«Biznesa angļu valoda atver daudzas iespēju durvis,» saka Slakteris.

Eksministrs ir izstrādājis savu īpašo mācību recepti, lai klientiem atvieglotu svešvalodas pilnveidi un nojauktu valodas barjeru, kas ir galvenais šķērslis ceļā uz raitu un pareizu runāšanu svešā mēlē.

Šo recepti gan Slakteris neatklāj, aicinot pieteikties jaundibinātā uzņēmuma organizētajos kursos, kas paredzēti 10 un 15 nodarbību ciklos. Nodarbības notiek 2-3 reizes nedēļā.

Slakteris no 1998.gada darbojās Tautas partijā, bijis zemkopības, aizsardzības un finanšu ministrs. Patlaban viņš ir līdzīpašnieks Codes pagasta zemnieku saimniecībā «Mālnieki».

2008.gada decembrī dažādos masu komunikācijas līdzekļos bija iespējams noskatīties «Bloomberg Television» žurnālistes un Latvijas finanšu ministra sarunu angļu valodā. Tajā bija redzams un dzirdams, ka ministrs šo svešvalodu nepārvalda brīvi un dažkārt aizmirst viņam uzdotos jautājumus. Videomateriāls sabiedrībā radīja diskusijas par finanšu ministra kompetenci.

Iepriekš intervijā biznesa portālam «Nozare.lv» Slakteris izteicās, ka «Nothing special» pasākums bija politiski angažēts. Publiskajā vidē nonākusī intervija esot bija nerediģēts un neoficiāls videomateriāls.

«Atšķirībā no saviem laikabiedriem ministra amatos nācu kā valodas pratējs. Visas sarunas, kur panācu cukurbiešu un piena kvotas, noritēja angļu valodā. Sarunas par karavīru atvešanu no Irākas notika angļu valodā, tāpat NATO samits organizēts angļu valodā,» sacīja Slakteris, uzsverot, ka skandāls bija politiski angažēts.

***Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa.***

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu