Pēdējo dienu var iesniegt valsts amatpersonu deklarāciju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Vēl šodien, 1.aprīlī, līdz pulksten 24 valsts amatpersonas var iesniegt Valsts ieņēmumu dienestā (VID) kārtējo valsts amatpersonas deklarāciju par 2013.gadu, informē VID.

Valsts amatpersonām deklarācijas ir jāsniedz elektroniski, izmantojot VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmu.

VID vērš uzmanību, ka EDS lietotājiem ir iespējams autentificēties sistēmā, izmantojot ne tikai VID piešķirto identifikatoru un paroli, bet arī vairāku Latvijas kredītiestāžu identifikatorus un paroles, izmantojot www.latvija.lv sniegto tehnisko risinājumu. Lai minēto internetbanku klienti pieslēgtos VID EDS, jāklikšķina uz ikonas «Latvija.lv», kas redzama VID mājaslapas www.vid.gov.lv sadaļā «Pieslēgties EDS» labajā pusē, un jāizvēlas attiecīgā kredītiestāde, kuras internetbankas lietotājs ir persona.

Ja tomēr VID EDS lietotāja identifikators, parole vai paraksts ir pazaudēts un ir nepieciešams tos atjaunot, aicinām valsts amatpersonas sazināties ar VID, zvanot uz tālruņu numuriem, kas pieejami VID mājaslapas sadaļā Kontakti/Klientu apkalpošana/Valsts amatpersonām, vai uz VID Informatīvo tālruni 1898, izvēloties tēmu «Nodokļi».

VID atgādina, ka iesniegtās valsts amatpersonu deklarācijas var precizēt, rakstveidā vēršoties pie VID un pamatojot precizējumus, taču ne vēlāk kā mēneša laikā pēc deklarācijas publiskojamās daļas publiskošanas publiskojamo datu bāzē VID mājaslapā.

Plašāka informācija par valsts amatpersonu deklarāciju iesniegšanas un aizpildīšanas kārtību pieejama VID mājaslapas sadaļās Noderīgi/Valsts amatpersonām.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu