Ēriks Niedra atgriežas televīzijā ar Latvijā nebijušu projektu (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc ilgāka pārtraukuma televīzijā atgriežas pazīstamais žurnālists un raidījumu vadītājs Ēriks Niedra, kurš, sākot no 20. aprīļa, vadīs Latvijā nebijušu konkursu klasiskās mūzikas neatklātajiem talantiem, šovu «Radīti mūzikai». Latvijas Televīzija ar jauno kultūras projektu cer paplašināt klasiskās mūzikas klausītāju loku un iepazīstināt sabiedrību ar talantīgiem jaunajiem mūziķiem, kuru aicinājums ir tieši klasiskā mūzika, portālu "Apollo'' informēja komunikācijas speciāliste Laura Brokāne.

Konkursa «Radīti mūzikai» tiešraides LTV ēterā būs skatāmas no 20. aprīļa līdz 25. maijam katru svētdienu pulksten 18.50. Šovā sacentīsies klasiskās mūzikas virtuozi – solisti (instrumentālisti vai vokālisti) no visas Latvijas vecumā no 15 līdz 25 gadiem par iespēju uzstāties kopā ar Liepājas simfonisko orķestri Dzintaru koncertzāles 2014. gada sezonas atklāšanas koncertā un LTV organizētu stipendiju tālākai muzikālajai izaugsmei.

Komentējot savu atgriešanos televīzijā, žurnālists un nu jau raidījuma «Radīti mūzikai» vadītājs Ēriks Niedra stāsta, ka ar prieku atgriežas Latvijas Televīzijā. «Te jūtamas rūpes par cilvēkiem abās ekrāna pusēs. Te ciena gan skatītājus, gan raidījumu veidotājus. Laba un radoša atmosfēra. Man patīk saturiska izklaide, un jaunais šovs «Radīti mūzikai» ir tieši šāds - interesants, izzinošs un izklaidējošs,» uzsver «Radīti mūzikai» vadītājs Ēriks Niedra.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu