Kā ērti un droši iepirkties interneta veikalā, samaksājot mazāk? (14)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas interneta veikalu saimei ir pievienojies jauns dalībnieks – [s:47637]. Jaunā interneta veikala vadītājs Māris Antons stāsta par to, kā labāk izmantot Perlago.lv priekšrocības, lai iepirkšanās internetā būtu patīkama, ērta un galvenais – izdevīga.

Pirmkārt, zināt, kas internetā ir pieejams lētāk

mobilo aplikāciju

Otrkārt, izmantot bezmaksas piegādes priekšrocības

Interneta veikaliem ir dažādi piegādes noteikumi. Nav noslēpums, ka piegāde ir papildu izmaksas, kuras mēdz mulsināt un nepatīkami pārsteigt – vienmēr pirms apmaksas ir jānoskaidro, vai piegāde ir iekļauta cenā un cik tā maksās. Bieži arī atšķiras tās izmaksas atkarībā no piegādes vietas.

Tāpēc Perlago.lv klientiem piedāvājam pavisam vienkāršu modeli – piegāde jebkurā vietā Latvijā maksā 4,50€, bet, ja pirkuma summa ir virs 50€, pirkumus piegādājam bez maksas. Piegādēm izmantojam DPD kurjeru pakalpojumus, kas nozīmē, ka sūtījumus varam izsekot no izsūtīšanas brīža līdz pat nogadāšanai pie adresāta.

Treškārt, izmantot veikala kredītus, kas ļauj iegūt papildu atlaides

Perlago.lv ir iespējams veikt pirkumus nereģistrējoties, bet, lai motivētu lietotājus reģistrēties, kas pirkumus ļauj izdarīt ērtāk, esam ieviesuši veikala kredītu sistēmu. Piemēram, par reģistrēšanos platformā lietotājs uzreiz saņem 3€, kurus var izmantot jau uzreiz pirmajam pirkumam. Tāpat arī 3€ tiek piešķirti par katru uzaicināto draugu, kurš pievienojas platformai un izdara pirkumu. Tādā veidā ir iespējams iegūt reālu ietaupījumu, kas ļauj iztērēt vēl mazāk un nopirkt vairāk. Jāpiebilst, ka veikala kredītu iespējams izmantot pirkumiem, kas ir vismaz 35€ vērtībā.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu