Restorāns «Gan Bei» klientus šokē ar astronomiskiem rēķiniem (135)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrānuzņēmums

Ēdināšanas uzņēmuma SIA «Lage Ko» restorānu klienti 1.aprīlī izjokoti, pēc maltītes ieturēšanas atnesot čeku ar astronomisku rēķinu, liecina sociālajos portālos publicētās restorāna «Gan Bei» klientu fotogrāfijas.

Kā novēroja biznesa portāls «Nozare.lv», restorānu klienti ar saņemtajiem rēķiniem dalījās sociālajās vietnēs, piemēram, šādu rēķinu saņēmis viens no «Gan Bei» apmeklētājiem pic.twitter.com/6dmhIdHkIM

Restorāni «Gan Bei», «Thali» un «d'arte» joku dienā ir izveidojuši mārketinga akciju, kurā klienti pirms īstā čeka saņemšanas tiek «šokēti» ar viltus čeku, kurā tiek uzrādīta milzīga summa par ēdieniem, kurus klienti nemaz nav pasūtījuši, piemēram, svaigi spiesta bērzu sula par 83 eiro un lakstīgalu mēlīšu salāti - 125 eiro, «Nozare.lv» stāsta SIA «Lage Ko» mārketinga vadītāja Antra Ozoliņa.

Akcija šodien norit visos SIA «Lage Ko» restotrānos - «Gei Bei», «Thali» kā arī «d'arte», kas atrodas tirdzniecības centrā «Rīga Plaza».

Ozoliņa pastāstīja, ka, šādi pajokojot, uzņēmums iemantojis ļoti labas atsauksmes no klientiem, piemēram, daži pat gatavojušies samaksāt čeku un tikai tad, kad viesmīlis pastāstījis par joku dienas akciju, sākuši smieties un novērtējuši uzņēmuma pūles būt nenopietniem.

Šī akcija uzņēmuma ikdienā neko nav mainījusi, arī investīcijas tajā neesot bijušas ievērības cienīgas, jo viltus čeks esot uzdrukāts uz A4 formāta lapām, ar šķērēm izveidojot čeka butaforijas, atklāj Ozoliņa.

Uzņēmums dibināts 1993.gadā, tā pamatkapitāls - 506 684 eiro (356 100 latu). Uzņēmums 2012.gadā apgrozīja 10,2 miljonus eiro, kas bija par 18% vairāk nekā 2011.gadā un guva peļņu 183 652 eiro apmērā, liecina «Firmas.lv» informācija. Uzņēmums pieder Natālijai Pavlovai (33,33%), Irēnai Līcei (33,33%) un Oļegam Arupam (33,33%).

Komentāri (135)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu