Iginla nosaukts par NHL marta vērtīgāko spēlētāju (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Bostonas «Bruins» komandas labās malas uzbrucējs Džeroms Iginla otrdien nosaukts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) marta mēneša vērtīgāko spēlētāju.

Mēnesī aizvadītajās 17 spēlēs kanādiešu uzbrucējs guva 13 vārtus, kas bija labākais rādītājs līgā, realizējot 31% savu metienu, bet «Bruins» vienība pamanījās tikt pie 15 panākumiem, kas ļauj atrasties līgas līderpozīcijā.

Tāpat viņš šajās spēlēs arī izpildīja četras rezultatīvas piespēles, sešos no mačiem nopelnot vairāk par vienu punktu. Savukārt piecos mačos tieši Iginla guva uzvaru nesošos vārtus.

36 gadus vecais uzbrucējs šosezon jau guvis 30 vārtus, šo robežu sasniedzot 12. reizi savā 17 gadus ilgajā NHL karjerā.

Par mēneša otro spožāko zvaigzni atzīts Detroitas «Red Wings» komandas zviedru labās malas uzbrucējs Gustavs Nīkvists, kurš 15 spēlēs guva 12 vārtus un izpildīja sešas rezultatīvas piespēles.

Sekmīgākais 24 gadus vecajam Nīkvistam bija 7.marta mačs ar Ņūdžersijas «Devils» komandu, kurā viņš guva vienus vārtus un izpildīja trīs rezultatīvas piespēles.

Tikmēr par trešo spožāko zvaigzni martā nosaukts Filadelfijas «Flyers» centra uzbrucējs Klods Žirū, kurš 14 spēlēs guva sešus vārtus un izpildīja 15 rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs līgā. Vismaz vienu punktu viņš nopelnīja 11 no šīm spēlēm, bet septiņās arī vairāk nekā vienu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu