«Rito», sākot labdarības kampaņu, aicina ziedot traukus (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

SIA «Arkolat» trauku un virtuves piederumu veikalu tīkls «Rito» sadarbībā ar labdarības organizāciju «Palīdzēsim.lv» arī šogad turpina labdarības kampaņu, aicinot iedzīvotājus ziedot traukus un virtuves piederumus - katlus, pannas, galda piederumus, šķīvjus, glāzes un citas lietas virtuvei un mājai -, lai sniegtu atbalstu sociālajam riskam pakļautajām ģimenēm, informēja «Arkolat» mārketinga vadītāja Laura Buharina.

Ziedot traukus iedzīvotāji aicināti līdz 30.aprīlim visos «Rito» tīkla veikalos Rīgā, Liepājā un Ventspilī.

Saziedotos lietošanai derīgos traukus un virtuves piederumus «Rito» nogādās audžuģimenēm, daudzbērnu , maznodrošinātajām un trūcīgajām ģimenēm visā Latvijā, kā arī ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām.

«Šī ir iespēja apmainīt traukus, kuri vairs nekalpo tik labi, kā gribētos, vai ir izgājuši no modes, taču galvenokārt tā ir iespēja palīdzēt līdzcilvēkiem, sniedzot traukiem otro dzīvi, bet ģimenēm – praktiskas un saimniecībā noderīgas lietas,» informē «Arkolat» prezidente Daina Pečate.

«Daudzas «Palīdzēsim.lv» ģimenes atkal gaida labdarības kampaņu, jo saziedotie trauki un virtuves piederumi tām ir liels atbalsts ikdienas dzīvē. It kā liekas sīkums, jauns šķīvis vai krūzīte, bet, ietaupot naudu šiem saimniecības priekšmetiem, ģimenes var atļauties citas lietas, piemēram, bērniem izglītojošos pulciņus vai labāku pārtiku,» piebilst labdarības organizācijas «Palīdzēsim.lv» vadītāja Ilze Skuja.

Veikalu tīkla «Rito» sociālās atbildības kampaņa «Maini veco pret jauno» notiek jau 11 gadus, tās mērķis ir palīdzēt Latvijas ģimenēm, kuras ir nonākušas krīzes situācijā. Iepriekšējos gados ir saziedoti tūkstošiem praktisku un noderīgu lietu, kuras ir saņēmuši vairāki simti dažādu Latvijas ģimeņu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu