Baško pret līdervienību iemet deviņus punktus un izcīna astoņas bumbas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas basketboliste Gunta Baško-Melnbārde otrdien kļuva par savas komandas vērtīgāko spēlētāju, tomēr vicečempiones Monpeljē «Lattes» divu spēcīgāko Francijas čempionāta vienību mačā ar 45:63 (13:18, 12:17, 10:13, 10:15) savā laukumā piekāpās «Bourges Basket».

Latviete šajā mačā laukumā pavadīja 28 minūtes un divas sekundes, iemetot visus trīs izpildītos divpunktu metienus, bet netrāpot nevienu no trim tālmetieniem.

Tāpat Baško-Melnbārdes rēķinā bija astoņas atlēkušās bumbas, kas ļāva tikt pie 14 efektivitātes koeficienta punktiem un deva vērtīgākās spēlētājas godu komandā.

Čempionāta kopvērtējumā «Lattes» komanda ar 19 panākumiem 24 spēlēs saglabāja otro vietu, bet pārliecinoša līdere ar 23 uzvarām ir «Bourges Basket».

Šajā sezonā «Lattes» komanda sacentās arī FIBA Eirolīgas turnīrā, tomēr tajā nespēja sasniegt izslēgšanas cīņas. Tikmēr «Bourges Basket» nākamnedēļ sacentīsies FIBA Eirolīgas finālturnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu