Sākusies pieteikšanās ikgadējam «Laivu karnevālam» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ieskandinot laivošanas sezonas sākumu un atzīmējot Darba svētkus, 1. maijā, jau ceturto gadu pēc kārtas norisināsies jestrākais aktīvās atpūtas pasākums uz ūdens - «Laivu karnevāls», Gaujas posmā no Siguldas līdz atpūtas parkam «Rāmkalni».

Pieteikties aicināts ikviens laivošanas un aktīvās atpūtas cienītājs, kurš komandas sastāvā no trim vai četriem cilvēkiem vēlas cīnīties par dažādām nominācijām, kā arī galveno balvu - jūras ceļojumu uz Stokholmu kopā ar Tallink. Kā ierasts, «Laivu Karnevālā» tiks vērtēta atraktivitāte, oriģinalitāte, humora izjūta un komandas gars, nevis distancē pavadītais laiks un ātrums. Pa upi būs izvietoti kontrolpunkti, kuros jāveic dažādi radoši uzdevumi. Grand Prix saņems komanda, kura būs visdraudzīgākā, visatsaucīgākā un visatraktīvākā. Specbalvas būs dažādās nominācijās, kā Visslapjākā, Izpalīdzīgākā, Dzīvespriecīgākā, Visdziedošākā un citās.

«Laivu karnevāla» dalības maksa tikai 3.50€ no personas. Piedāvājums uz pasākumu kanoe laivu nomai ar 64% atlaidi: 3 – vietīga laiva par 15€, 4 – vietīga laiva par 17€. Cenā ietilpst arī glābšanas vestes, kuras ir obligātas visiem dalībniekiem. Tās ir arī atsevišķi iznomājamas. Iznomājot laivu, pasākuma rītā tā jau būs starta vietā un jāparūpējas būs tikai par izdekorēšanu pēc komandas tematikas.

No Rīgas līdz Siguldai pasākuma dalībnieki varēs nokļūt ar vilcienu bez maksas, speciālajā «Laivu karnevāla» vagonā. Dalībniekus uz perona sagaidīs pasākuma vadītājs, kaislīgs laivotājs, aktieris un vienkārši aktīvās atpūtas cienītājs - Imants Vekmanis ar pazīšanās zīmi – airi rokā! Par atmosfēru vilcienā rūpēsies LTV projekta «Latvija dzied!» šī gada uzvarētāji - koris «Sōla». Siguldā no dzelzceļa stacijas ar autobusu dalībnieki tiks nogādāti līdz distances sākumpunktam – kempingam «Dainas», pļavā pretī Gūtmaņa alai. «Laivu karnevāls» sāksies ar krāšņu parādes braucienu, uz kuru aicināti arī fani, draugi un līdzjutēji, lai atbalstītu komandas. Distances kopējais garums ir 17km. Dalībnieki piedalās ar karnevālam sagatavotām un tehniskā kārtībā esošām laivām. Visu distances laiku dalībniekus vērtēs organizatora izvirzīta žūrija. Pēc distances veikšanas atpūtas parkā «Rāmkalni» ar zupu, aktivitātēm un dziesmām notiks apbalvošana. Pēc tam visus dalībniekus, kuri brauks ar vilcienu mājās, nogādās Inčukalna dzelzceļa stacijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu