Grupa «Aarzemnieki» aicina uz koncertu, kurā lūdz ziedot naudu (87)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šodien, 2.aprīlī ar koncertu savus draugus un atbalstītājus priecēs šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases uzvarētāji – grupa «Aarzemnieki».

Pirms došanās uz konkursu Kopenhāgenā, Dānijā, grupai aprīlī paredzēti vairāki koncerti citās Eiropas pilsētās – 5.aprīlī Amsterdamā, Nīderlandē, un 12.aprīlī Londonā, Lielbritānijā. Lai iegūtu finansiālu atbalstu plānotajai Eiropas tūrei, «Aarzemnieki» aicina uz savu koncertu, portālam «Apollo» pastāstīja Eirovīzijas Sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Ārniece.

Grupa «Aarzemnieki» Eirovīzijas dziesmu konkursā Kopenhāgenā, Dānijā, 6.maijā notiekošajā pirmajā pusfinālā uzstāsies ar otro kārtas numuru uzreiz pēc Armēnijas pārstāvjiem.

«Būsim priecīgi, ja ar otro kārtas numuru pēc tam startēsim arī finālā,» ziņu par kārtas numuru smejoties komentē grupas solists Jorans Šteinhauers. «Esam ļoti laimīgi par iespēju šajā pasākumā piedalīties, tādēļ apmierina jebkurš kārtas numurs, un no visas sirds centīsimies pārstāvēt Latviju.»

Koncerts notiks Rīgā, bārā «Taka» (Miera ielā 10), tā sākums pl.19:00.

Komentāri (87)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu