Aktieris Deivids Duhovnijs spēlēs jaunā seriālā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Deivids Duhovnijs ieguvis lomu televīzijas seriālā par bēdīgi slavenā slepkavas Čārlza Mensona notveršanu.

Telekanāls NBC pasūtījis seriāla «Aquarius» pirmās 13 sērijas. Tajās stāstīts par Losandželosas policijas centieniem 60.gados notvert sērijveida slepkavu Mensonu.

Seriāla tapšanā iesaistījies «NBC Entertainment» vadītājs Bobs Grīnblats, kurš ar Duhovniju strādājis viņa slavenākajos seriālos «The X-Files» («X-faili. Slepenās lietas») un «Californication» («Grēcīgā Kalifornija»).

«Esmu sajūsmā par iespēju atkal strādāt kopā ar Bobu Grīnblatu un atgriezties televīzijā. «Aquarius» varētu kļūt par īpašu seriālu, un es nevaru vien sagaidīt, kad ķersimies pie darba,» norāda Duhovnijs.

Pirms «Aquarius» iznākšanas noslēgsies «Grēcīgās Kalifornijas» septītā un pēdējā sezona. Pēdējā sērija tiks demonstrēta jūnijā.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu