Organizē labdarības akciju «Riepas ar sirdi» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Riepu centru tīkls «Pirelli Key Point» sācis ceturto labdarības akciju «Riepas ar sirdi», kas norisināsies tīkla centros visā Latvijā līdz 31.jūlijam. Septembrī akcijas ietvaros saziedotie līdzekļi tiks nodoti Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai nepieciešamo iekārtu iegādei, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja SIA «Latakko» mārketinga nodaļas vadītāja Jeļena Kozlova.

Labdarības akcijas ietvaros «Pirelli Key Point» no katra pārdotā vasaras riepu komplekta ziedos 1,44 eiro Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai. Arī pircēji tiek aicināti ziedot šim mērķim visos «Pirelli Key Point» riepu centros izvietotajās ziedojumu kastītēs, kā arī Bērnu slimnīcas fonda norēķinu kontos «SEB bankā» un «Swedbank».

«Turpinot akciju «Riepas ar sirdi», vēlamies pateikties Latvijas autovadītājiem, kas visus iepriekšējus gadus ir piedalījušies un atbalstīja Bērnu klīnisku universitātes slimnīcu. Pateicoties saziedotajiem līdzekļiem, daudzu bērnu ārstēšana norit daudz augstākā un efektīvākā līmenī,» norāda «Pirelli Key Point» tīkla attīstības vadītājs Baltijas valstīs Mārtiņš Zeimanis.

«Latvijā ir simtiem bērnu, kam nepieciešama medicīniskā palīdzība. Medicīniskajā aprūpē svarīga loma ir gan kvalificētām personālām, gan arī specifiskām mūsdienīgām iekārtām. Pateicoties «Pirelli Key Point» organizētajai akcijai «Riepas ar sirdi», Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai jau četrus gadus pēc kārtas ir iespēja iegādāties nepieciešamās iekārtas,» piebilst Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

Pagājušajā gadā «Pirelli Key Point» tīkla organizētās akcijas ietvaros Bērnu klīniskas universitātes slimnīcas vajadzībām tika saziedoti 10 580 eiro. Par šiem līdzekļiem slimnīca ir iegādājusies nepieciešamo aprīkojumu Jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļai - segu fototerapijai un četrus plaušu mehāniskās ventilācijas aparātus.

Labdarības akcija «Riepas ar sirdi» notiek jau ceturto gadu pēc kārtas, un ar katru gadu akcijas ietvaros savāktā summa pieauga, trīs gadu laikā pārsniedzot kopumā 27 816 eiro. Par iegūtajiem līdzekļiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīca iegādājās nepieciešamās iekārtas - mākslīgās elpināšanas ierīces, foto terapijas lampas, dzirdes pārbaudes ierīces jaundzimušajiem, apsildāmo gultiņu un monitoru, kas spēj noteikt dzīvībai svarīgos rādītājus, un inhalatorus augšējo elpceļu slimniekiem, speciālas gultiņas priekšlaicīgi dzimušajiem bērniņiem dvīņiem.

Riepu centru tīkls «Pirelli Key Point» ir starptautisks tīkls, kas apvieno vairāk kā 700 riepu autocentru visā Eiropā. Latvijā un citās Baltijas valstīs «Pirelli Key Point» pārstāv SIA «Latakko» sadarbībā ar koncernu «Pirelli». «Pirelli Key Point» centru skaits Baltijā pārsniedz 60. «Pirelli Key Point» piedāvā riepu, disku, akumulatoru un eļļu produkcijas klāstu, kā arī autoservisa pakalpojumus.

SIA «Latakko» ir viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumiem Baltijas valstīs. Tā galvenie darbības virzieni ir automašīnu un motociklu riepu, vieglmetāla disku, akumulatoru un eļļu imports, vairumtirdzniecība, kā arī specializēto riepu centru tīklu attīstība vieglajam un kravas transportam. «Latakko» pārstāv vairāk nekā 40 starptautiskus zīmolus, tai skaitā «Pirelli», «Vredestein», «Yokohama», «Hankook», «GT Radial».

Pēc «Latvijas Biznesa gada pārskata 2013» datiem, «Latakko» ieņem otro vietu auto tirgus un apkopes nozares uzņēmumu topā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu