Dažu stundu lidojums 252 pasažieriem beidzas ne tā, kā plānots (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Vairākiem simtiem pasažieru lidojums no Šanhajas nenoritēja tā, kā bija plānots - pasažieri visu nakti bija teju ieslodzīti lidmašīnā bez pārtikas un dzeramā ūdens.

Kā vēstī ārvalstu mediji, aviokompānijas «Dragonair» lidmašīna šonedēļ spēcīgas vētras dēļ nevarēja veikt nosēšanos Honkongā. Lidmašīnā atradās 252 pasažieri un tā tika pārsūtīta uz citu lidostu.

Tehnisku iemeslu dēļ lidmašīna vēlāk nevarēja turpināt ceļu uz savu galamērķi, tāpēc pasažieri bija spiesti palikt lidostā novietotā lidmašīnā vairāk nekā septiņas stundas.

Pasažieriem nebija ļauts izkāpt no lidmašīnas, lai nopirktu pārtiku un ūdeni.

Aviokompānijā vēlāk skaidroja, ka sākotnēji bija plānots doties uz Honkongu tikko laikapstākļi to ļaus, taču neparedzētas tehniskas problēmas aizkavēja izlidošanu.

Pasažieri bija spiesti palikt lidmašīnā ar niecīgu daudzumu pārtikas un ūdens.

Atļauju izkāpt no lidmašīnas pasažieri saņēma tikai nākamajā rītā, kad lidmašīnā kopā ar lidojumu no Šanhajas tika pavadītas 11 stundas.

Spēcīgās vētras dēļ Honkongā atcelti vairāk nekā 500 lidojumi.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu