«Poliurs»/«Ozolnieki» pārliecinoši izcīna Latvijas čempionāta bronzu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: volejbols.lv

«Schenker» Latvijas vīriešu volejbola čempionāta bronzas medaļas trešdien pārliecinoši izcīnīja pagājušās sezonas valsts otrais spēcīgākais klubs «Poliurs»/«Ozolnieki».

Sērijas trešajā cīņā «Poliurs»/«Ozolnieki» savā laukumā ar 3-0 (25:21, 25:20, 25:16) uzvarēja «Daugavpils Universitāti» (DU), sērijā līdz trim uzvarām esot pārāki ar 3-0.

Gatis Garklāvs uzvarētāju rindās izcēlās 27 punktiem, bet pie desmit punktiem tika Armands Āboliņš. Tikmēr daugavpiliešu labā 15 punktus guva Ēriks Baiks.

Šīs sērijas trīs mačos «Poliurs»/«Ozolnieki» volejbolisti zaudēja tikai vienā setā.

Kā zināms, par Latvijas čempionāta zeltu spēkojas RTU/«Robežsardze» un iepriekšējo divu gadu valsts čempioni «Biolars»/«Jelgava». Pēc diviem mačiem sērijā līdz trim uzvarām vadībā ar 2-0 atrodas RTU/«Robežsardze» komanda, bet sērijas trešais mačs, kas var kļūt par pēdējo, sestdien risināsies Rīgā.

Pirms tam pusfināla sērijās pagājušā gada finālsērijas atkārtojumā «Biolars»/«Jelgava» ar 3-2 uzvarēja savus principiālos konkurentus «Poliurs»/«Ozolnieki», bet RTU/«Robežsardze» ar 3-1 pieveica DU vienību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu