«VEF Rīga» lūkos, kā rīkosies pārējie Eiropas Savienības valstu klubi (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, vefriga.com

Latvijas čempionvienības «VEF Rīga» nākotne VTB Vienotajā basketbola līgā būs atkarīga no citu Eiropas Savienības valstu pārstāvēto klubu rīcības.

«Par to, kas nākotnē būs ar VTB līgu, es pat gribēdams šobrīd nevaru atbildēt. Skaidrība varētu būt pēc sezonas,» portālam «Apollo» norāda Jaunups. «Otrkārt, mūsu attieksme būs lielā mērā saistīta ar to, kā rīkosies citi Eiropas Savienības valstu klubi, kas spēlē šajā līgā. Domāju, ka lēmums būs kopīgu konsultāciju rezultāts.»

Pagaidām ir zināms, ka domu izstāties no VTB Vienotās līgas apsver Lietuvas klubi, turpretī Igaunija pēc neoficiālas informācijas kategoriski iestājas par spēlēšanu VTB līgā.

«Protams, viss būs atkarīgs no turpmākajiem notikumiem attiecībās ar Krieviju, taču, ja runājam par to, kurš turnīrs ir tuvāk tam, lai piedāvātu Latvijas klubam pilnvērtīgu spēļu grafiku, tad tā ir VTB Vienotā līga,» uzskata kluba padomes priekšsēdētājs.

Atgādinām, ka «VEF Rīga» basketbolisti šosezon nespēja kvalificēties VTB Vienotās līgas izslēgšanas spēlēm.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu