«Nokia» prezentē trīs jaunus viedtālruņus (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Microsoft Build 2014» konferences ietvaros «Nokia» prezentēja trīs jaunus «Lumia» sērijas viedtātālruņus ar «Windows Phone 8.1» operētajsistemu – flagmani «Lumia 930», un budžeta klases «Lumia 630» un «Lumia 635», «Apollo» informēja uzņēmuma pārstāvji Latvijā.

«Nokia Lumia 930» viedtālrunī apkopotas viss labākais un jaunākais no «Lumia» un «Microsoft». Tam ir 20 megapikseļu «PureView» kamera ar «ZEISS» optiku, optisko attēla stabilizāciju (OIS) un «Dual LED» zibspuldzi, kas lietotājam ļaus uzņemt izcili detalizētus un spilgtus attēlus, sola «Nokia».

Nepārspējamas kvalitātes video ierakstus ar «Lumia 930» nodrošinās tajā iekļautie četri skaņas ierakstīšanas mikrofoni un «Nokia Rich Recording» skaņas ierakstīšanas funkcija, kas nodrošina izcili skaidru skaņu, bloķējot nevēlamus trokšņus. Pateicoties «Dolby Surround Sound» tehnoloģijai, arī viedtālruņa atskaņotā skaņa būs baudāmi īpaši augtā kvalitātē. HD kvalitātes platleņķa priekšējā kamera lietotājam ļaus uzņemt arī labas kvalitātes pašbildes jeb «selfijus».

«Lumia 930» korpuss veidots no polikarbonāta un metāla elementiem, kas padara tā dizainu īpaši elegantu. Viedtālrunim ir piecu collu «ClearBlack» OLED displejs, un to, tāpat kā citu jaunāko «Nokia Lumia» viedtālruņu ekrānus, var lietot arī ar cimdiem. Ekrāns nodrošina nevainojamu redzamību arī spilgta apgaismojuma apstākļos.

Jaudīgs 2.2 GHz četrkodolu procesors, 32 gigabaitu (GB) iebūvētā atmiņa, 2GB RAM nodrošinās vēl ātrāku darbu ar programmām, spēlēm un integrētajiem «Microsoft» pakalpojumiem «Microsoft Office» un «One Drive». «Nokia Lumia 930» iebūvēts arī bezvadu uzlādes atbalsts.

Jaunais viedtālrunis maksās aptuveni 650 eiro un būs pieejams Latvijā šis vasaras sākumā.

«Lumia 630» un «Lumia 635» ir viedtālruņi, kas piedāvā «Windows Phone 8.1» un «Lumia» inovācijas par pieejamu cenu. Pēc šī brīza informācijas viedtālruņi par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu 175 eiro («Lumia 630») un 195 eiro («Lumia 635») būs pieejami Latvijā vasaras sākumā.

Abiem viedtālruņiem ir 4,5 collu «Clear Black» ekrāns, maināmi aizmugures vāciņi dažādās krāsās, un tajos pieejamas tādas funkcijas, kādas ierasts lietot tikai augstākās klases «Lumia» viedtālruņos. «Lumia 630» ir pirmais «Lumia» sērijas viedtālrunis, kam izveidota arī versija ar divu SIM karšu atbalstu. «Nokia Lumia 630» ar divu SIM karšu atbalstu šīs vasaras sākumā par aptuveno nesubsidēto mazumtirdzniecības cenu 185 eiro būs pieejams Latvijas tirgū. Viedtālrunis arī aprīkots ar 4G savienojuma atbalstu.

Tāpat kā pārējie Nokia Lumia sērijas viedtālruņi, arī jaunākie Nokia Lumia viedtālruņi lietotājiem nodrošina labāko karšu un navigācijas pakalpojumu viedtālruņu tirgū. HERE navigāciju ir iespējams izmantot arī bezsaistē. Arī Nokia Lumia 630 un Lumia 635 pieejamas bezmakasas HERE kartes un navigācija visā pasaulē.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu