Rīgā piedāvās apgūt DJ iemaņas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

11.aprīlī Rīgā atklās jaunu interešu izglītības iestādi - Rīgas DJ skolu, kur ārpus skolas, studiju un darba laika varēs apgūt zināšanas par dīdžejošanas pamatiem un iepazīt nozares inovatīvākos tehnoloģiskos risinājumus.

Rīgas DJ skola par savu misiju izvirzījusi kvalitatīvi izglītot jaunu Latvijas dīdžeju paaudzi, tādējādi nodrošinot Latvijas talantu konkurētspēju globālajā tirgū un popularizējot Rīgas un Latvijas vārdus pasaulē.

Atklāšanas pasākumā ar paraugdemonstrējumu viesosies DJ «Kostek», dīdžeju sacensību «Red Bull Thre3Style» Polijas uzvarētājs, vienlaikus izziņojot šo starptautisko sacensību norisi šovasar Latvijā. Skolas telpās uzstāsies arī bundzinieks un perkusionists Einārs Latiševs (Afro Ambient/Omerta), kurš regulāri sadarbojas ar dīdžejiem, bet sienas rotās mākslinieces Patricijas Brektes, kura savā mākslas studijā bieži uzņem dīdžeju pasākumus, darbi. Rīgas DJ skolas atklāšanā dalību apstiprinājuši ārvalstu dīdžeji, vietējās nozares personības un mūziķi.

Pasākuma laikā viesi tiks tuvāk iepazīsti ar skolas pasniedzējiem un aparatūru, kas nodrošina ne tikai mūsdienīgu un aizraujošu, bet arī patīkamu mācību procesu. Rīgas DJ skolas dibinātāji un pasniedzēji ir pieredzējuši Latvijas klubu, radio un festivālu dīdžeji - Kaspars Dabra, Kristiāna Kalniņa un Rūdolfs Budze plašākai auditorijai zināmi ar saviem muzikālajiem projektiem DJ «Dub:ra», «Crystal Sound System» un DJ «Rudd».

Rīgas DJ skola atradīsies Ģertrūdes ielā 3.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu