Uztura konsultantes Gunas Bīlandes bezmaksas vieslekcija par veselīgu uzturu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 9. aprīlī, plkst. 17.30 Biznesa augstskolas Turība C214. auditorijā norisināsies uztura konsultantes un ReCure centra dibinātājas Gunas Bīlandes bezmaksas vieslekcija «Mūsdienīgs un veselīgs uzturs – Tavas dzīves kvalitātes un enerģijas atslēga».

Vieslekciju apmeklēt aicināts ikviens veselīga dzīvesveida piekritējs, kas vēlas uzzināt ko jaunu, kā arī tie, kas gatavi ikdienā ieviest veselīgus paradumus!

Vieslekcijas laikā tiks runāts par mūsdienu uzturu, tā tendencēm un produktiem, kā arī principiem, kas palīdz justies labi un sasniegt labākus rezultātus ikdienā. Ikviens vieslekcijas apmeklētājs varēs uzzināt arī par svaigēšanu jeb angļu valodā saukto Raw Food, piemēram, kāda ir svaigēdāja ikdiena, kādi produkti atbilst un kādi neatbilst svaigēšanas principiem.

«ReCure filozofijas pamatā ir cilvēks kā vienots veselums. Tā organismam pašam piemīt spēks, lai sevi izārstētu, jo ne jau tablete ir tas, kas dod veselību, bet gan mūsu organisma dzīvesspars un vitalitāte,» uzskata ReCure centra dibinātāja Guna Bīlande.

anketu

online

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu