Daugaviņš nominēts mēneša labākā spēlētāja godam Eiropā (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Lācis, Apollo

Šveices kluba Ženēvas «Servette» latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pretendē uz marta labākā hokejista godu Eiropā pazīstamā portāla «eurohockey.com» versijā. 

Daugaviņš pašlaik ir Šveices NLA čempionāta izslēgšanas spēļu rezultatīvākais spēlētājs (trīs vārti un septiņas rezultatīvas piespēles).

Tāpat uz mēneša labākā hokejista godu Eiropā pretendē vārtsargs Kērtiss Senfords (Jaroslavļas «Lokomotiv», KHL), Tomass Grailingers («ERC Ingolstadt», Vācija), Jozefs Štumpels («Nitra», Slovākija), Džimijs Ēriksons («Skelleftea», Zviedrija) un Radoslavs Tibors («Pardubice», Čehija).

Nobalsot par Daugaviņu, kurš pašlaik ir diezgan pārliecinošs līderis, iespējams šeit - http://www.eurohockey.com/article/3349-vote-for-european-player-of-the-month.html

Atgādinām, ka oktobrī mēneša labākā hokejista godu Eiropā «eurohockey.com» versijā izpelnījās Mārtiņš Karsums no Maskavas «Dinamo».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu