Par LBL marta labāko spēlētāju nosaukts Artis Ate

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Sīlis, liepajaslauvas.lv

Par «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) labāko spēlētāju marta mēnesī nosaukts «Liepāja»/«Trobet» komandas aizsargs Artis Ate, informē turnīra rīkotāji.

24 gadus vecais basketbolists palīdzēja liepājniekiem martā uzvarēt sešās no septiņām spēlēm. Pats basketbolists caurmērā katrā no tām laukumā pavadīja 29 minūtes 11 sekundes, vidēji izceļoties ar 14,0 punktiem, 4,6 atlēkušajām bumbām, 3,4 pārtvertām piespēlēm, 2,0 rezultatīvām piespēlēm un efektivitātes koeficientu 16.

Pats Ate atzīst, ka viņa labajam sniegumam lielu artavu šosezon devuši fiziskās sagatavotības treneris Reinis Rozītis un liepājnieku galvenais treneris Uvis Helmanis, kā arī viņa asistents Kaspars Mājenieks.

Kā zināms, martā «Liepāja»/«Triobet» parūpējās par pārsteigumu un uzvarēja titulēto «Ventspils» komandu, sagādājot tai tikai otro zaudējumu šīs sezonas LBL turnīrā.

«Visu komandu bija nokaitinājis tas, ka iepriekš galotnē izlaidām no rokām uzvaru pār «Valmieru». Visi spēlei pret «Ventspili» bijām noskaņojušies, treneri bija sīki izpētījuši pretiniekus un izstrādājuši labu spēles plānu, kuru izdevās izpildīt, turklāt precīzi izpildījām savus metienus,» Latvijas Basketbola savienības (LBS) mājaslapā citēts Ate.

Ar 24 uzvarām 35 mačos «Liepāja»/«Triobet» LBL kopvērtējumā šobrīd atrodas piektajā vietā, turpinot cīņu ar trešajā vietā esošo «Jēkabpili», kam tikpat panākumu 34 spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu