Ibrahimovičs varētu nespēlēt vismaz četras nedēļas (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempionvienības «Paris Saint-Germain» (PSG) zvaigzne zviedrs Zlatans Ibrahimovičs savainojuma dēļ varētu nespēlēt vismaz četras nedēļas.

Ibrahimovičs savainojumā iedzīvojās trešdien aizvadītajā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā, kurā PSG savā laukumā ar 3:1 pieveica Anglijas klubu Londonas «Chelsea».

Jau pēc spēles bija skaidrs, ka Ibrahimovičs ar Parīzes komandu nedosies uz atbildes spēli Londonā, kas norisināsies nākamnedēļ, taču nu PSG prezidents Nasers al Kelaifi vietējiem medijiem izteicies, ka zviedru uzbrucējs «laukumā nevarēs doties vismaz četras nedēļas».

Ja piepildīsies kluba prezidenta teiktais, Ibrahimovičs ne tikai nevarēs piedalīties Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē, bet viņam nāksies izlaist arī pusfinālu, ja PSG vienībai tajā izdosies iekļūt. Tāpat skaidrs, ka Zviedrijas izlases futbolistam nāksies izlaist 19. aprīlī paredzēto Francijas līgas kausa izcīņas finālmaču pret Lionas «Olympique».

Ibrahimovičs šosezon visos klubu turnīros kopumā PSG labā guvis 40 vārtus, kas ir jauns kluba rekords.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu