15 gadus vecajai svarcēlājai Kohai septītā vieta Eiropas čempionātā (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas talantīgā svarcēlāja Rebeka Koha sestdien debitēja liela mēroga pieaugušo sacensībās, izcīnot septīto vietu Izraēlā notiekošajā Eiropas čempionātā.

Svara kategorijā līdz 48 kilogramiem Koha raušanā veica trīs sekmīgus mēģinājumus un pacēla 72 kilogramus, bet grūšanā veica divus no trim mēģinājumiem un tika galā ar 86 kilogramus smagu stieni.

Summā Latvijas pārstāve iekrāja 158 kilogramus, izcīnot septīto vietu 12 sportistu konkurencē, kamēr par čempioni ar summā paceltiem 180 kilogramiem kļuva Dženija Paljaro no Itālijas.

Koha raušanas ieskaitē ieņēma piekto vietu, bet grūšanā viņai septītais rezultāts.

Pašlaik tikai 15 gadus vecā Koha, kura bija pārliecinoši jaunākā savā svara kategorijā, pērn izcīnīja trešo vietu Eiropas U-20 čempionātā, kā arī kļuva par kontinenta čempioni U-15 vecuma grupā.

Latviju šajā čempionātā pārstāvēs arī Artūrs Plēsnieks, kuram starts svara kategorijā līdz 105 kilogramiem paredzēts 12. aprīlī.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu