Ar kādu auto šobrīd patiesībā brauc Misters Bīns (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

59 gadus vecais aktieris Rovans Atkinsons, kas daudziem labāk pazīstams kā Misters Bīns, nedēļas nogalē redzēts Londonā, iekāpjam ļoti dārgajā «Mercedes SLS AMG» spēkratā, ziņo britu mediji.

Atkinsons ir labi zināms ar savu vājību uz ekskluzīvām automašīnām, tagad viņa autoparkam pievienojies vēl viens superauto – nepilnus 250 000 eiro vērtais «Mercedes SLS».

Iekāpjot savā jaunajā spēkratā Atkinsons gan izskatījies diezgan neveikli, novērojuši aculiecinieki. Taču tas noteikti nav tāpēc, ka viņš nebūtu pieradis pie zemiem sporta auto. Viņa īpašumā, piemēram, ir arī «McLaren F1» auto, kuru iegādājoties, aktieris 1997.gadā šķīrās no 765 000 eiro, kuru pēc tam pamanījās apskādēt kādā ceļu satiksmes negadījumā.

Pēdējo reizi Atkinsons sev uzmanību pievērsa, vizinoties «Škoda» markas automašīnā, kura iepriekš bieži bija kalpojusi par aktiera uzjautrināšanās upuri.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu