Sauriešos līdz nāvei piekauj vīrieti (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Brīvdienās Salaspils iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Sauriešiem, kur kopējas alkohola lietošanas laikā starp 1995., 1975. un 1967.gadā dzimušiem vīriešiem izcēlās sadzīviska rakstura konflikts, «Apollo» informēja policijā.

Policijas darbinieki ieradās notikuma vietā un atklāja, ka pudeles brāļi kopā lietojuši nelegālo alkoholu, bet asā vārdu apmaiņa pāraugusi fiziska spēka pielietošanā. Konflikta laikā tika piekauts 1967.gadā dzimis vīrietis, kurš no gūtajām traumām mira.

Salaspils iecirkņa darbinieki aizturēja 1995. un 1975.gadā dzimušos, agrāk tiesātos vīriešus, kuri savu vainu notikušajā atzīst daļēji. Aizturētie atzīst, ka situši pudeles brāli, tomēr sitieni nav bijuši tik spēcīgi, lai cilvēks varētu nomirt.

Šobrīd ir sākts kriminālprocess par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz piecpadsmit gadiem un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu