Sākta «Zvaigžņu kari 7» uzņemšana (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijā sākusies nepacietīgi gaidītā «Star Wars» («Zvaigžņu kari») franšīzes jaunākās daļas uzņemšana, apstiprinājis filmu studijas «Disney» pārstāvis.

Medijos bija izskanējušas baumas, ka filmēšana «Pinewood» studijā Londonā sākšoties maijā. Taču, izrādās, ka darbs jau sācies.

«Patiesībā mēs jau esam sākuši šo to filmēt,» intervijā žurnālam «Variety» izpļāpājās kinostudijas «Disney» priekšsēdētājs Alans Horns.

Viņš sacīja, ka lielākā daļa aktieru esot izvēlēti, kaut arī atlases process neesot bijis viegls. «Mums ir daudzi aktieri, taču viss vēl nav beidzies,» norāda priekšsēdētājs.

Saskaņā ar medijos izskanējušajām ziņām galveno ļaundari spēlēs aktieris Adams Draivers, kurš ieguva popularitāti ar lomu seriālā «Girls». Savukārt galvenās lomas kandidātu vidū esot bijuši jaunie aktieri Eds Spīlers, Džons Bojega, Džesijs Plemons, Metjū Džeimss Tomass un Rejs Fišers.

Ar filmas režisoru Dž.Dž.Abramsu tikusies arī aktrise Lupita Njongo, kura tika nominēta «Oskara» balvai par tēlojumu drāmā «12 Years a Slave» («12 gadi verdzībā»).

Scenāriju veidojis Abramss sadarbībā ar Holivudas scenāristu Lorensu Kasdanu.

«Zvaigžņu karu 7» darbība norisināsies 30 gadus pēc «Return of the Jedi» («Džedaju atgriešanās») attēlotajiem notikumiem. Filma iznāks 2015.gada 18.decembrī.

«Zvaigžņu karu» sēriju radījis amerikāņu režisors Džordžs Lukass. Līdz šim iznākušas sešas filmas, kuru kopējie kases ieņēmumi no biļešu pārdošanas kinoteātros ir 4,4 miljardi ASV dolāru (3,2 miljardi eiro).

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu