Tiesāts vīrietis sarīko apšaudi daudzdzīvokļu nama kāpņutelpā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Plasticsturgeon, CC BY-NC-ND 2.0

Sestdienas rītā policija saņēmusi izsaukumu uz Latgales ielu Ludzā, kur kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotāji jutās apdraudēti, jo tur ar ieroci šaudījies kāds vīrietis, «Apollo» uzzināja policijā.

Ierodoties notikumā vietā, policijas darbinieki aizturēja 1975.gadā dzimušu vīrieti, kurš huligānisku motīvu vadīts, būdams acīmredzamā alkohola reibumā, daudzdzīvokļu nama kāpņutelpā izdarīja šāvienu no nelikumīgi glabāta šaujamieroča. Ar savām pretlikumīgām darbībām vīrietis ne tikai traucēja kaimiņu mieru, bet arī apdraudējis viņu dzīvību un veselību.

Par šo notikumu policijā uzsākts kriminālprocess pēc diviem Krimināllikuma pantiem – par huligānismu, ja tas izdarīts, lietojot ieročus un par šaujamieroča glabāšanu, nēsāšanu bez attiecīgas atļaujas.

Jāpiebilst, ka šos likumpārkāpumus vīrietis izdarījis, izciešot papildsodu. Viņam bija nozīmēta policijas uzraudzība, kas bija piemērota par iepriekšēja nozieguma izdarīšanu. Tikai pērna gada vasara viņš atbrīvojās no ieslodzījuma vietas, kur izcieta brīvības atņemšanu sodu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu