Rēdliham un Spruktam izdodas pagarināt sēriju (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas ceturtajā spēlē šovakar uzvaru svinēja Jaroslavļas «Lokomotiv» ar Jāni Spruktu un Miķeli Rēdlihu sastāvā. 

«Lokomotiv» hokejisti savā laukumā ar 3:2 papildlaikā pieveica Prāgas «Lev» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām samazinot rezultāta starpību līdz 1-3.

Rēdlihs laukumā pavadīja nepilnas 17 minūtes, kuru laikā veica trīs metienus, izpildīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja divas soda minūtes, bet Sprukts pagaidām nezināmu iemeslu dēļ nospēlēja vien pusotru minūti.

Mača 25. minūtē viesus vadībā izvirzīja Jirži Novotnijs, bet 35. minūtē Jegors Jakovļevs panāca neizšķirtu brīdī, kad «Lokomotiv» spēlēja mazākumā. Vēl otrās trešdaļas pirmspēdējā minūtē Neitans Oijstriks atjaunoja vadību Prāgas komandai, tomēr nepilnas septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām Sergejs Koņkovs izlīdzināja rezultātu.

Uzvaras vārtus tikai 19 sekundes līdz pirmā papildlaika beigām guva Sergejs Plotņikovs.

Atgādinām, ka sērijas pirmajās divās spēlēs Prāgā mājinieki uzvarēja ar 3:0 un 3:2, bet trešajā mačā Jaroslavļā «Lev» bija pārāki ar 3:0.

Sērijas piektais mačs risināsies ceturtdien Prāgā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu