«Jazz» treneris: Biedriņš pie mums ieradās labā formā (37)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latviešu centra uzbrucējam Andrim Biedriņam pēdējos gados bija zudusi pārliecība pār saviem spēkiem, pirmdien sarunā ar vietējiem žurnālistiem izteicās NBA komandas Jūtas «Jazz» galvenais treneris Tairons Korbins.

Kā zināms, Biedriņš, kurš ilgus gadus bija vienīgais Latvijas pārstāvis NBA, sestdien tika atbrīvots no «Jazz» sastāva. Viņa vietā Jūtas klubs pieņēma Ēriku Mērfiju, kurš pirms tam spēlēja Čikāgas «Bulls» rindās, bet pirmdien viņš aizvadīja pirmo treniņu jaunās komandas sastāvā.

«Ir lieliski, ja tāds spēlētājs kā Biedriņš ir komandā. Lai arī kādā situācijā viņš bija nokļuvis mūsu vienībā, Biedriņš vienmēr bija gatavs doties laukumā,» pauda Korbins. «Pēdējo gadu laikā viņš nespēlēja pārāk daudz, pārliecība arī bija zudusi. Taču viņš pie mums ieradās labā formā. Mums vienkārši nebija iespējas viņu iespēlēt pietiekami daudz.»

Tai pat laikā Korbins uzsvēra, ka «Jazz» mērķis ir iespēlēt gados jaunus spēlētājus, bet Biedriņam nupat apritēja 28 gadi.

Šajā sezonā Biedriņš laukumā bija devies vien sešās «Jazz» spēlēs, kurās vidēji guva 0,5 punktus un izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas. Tā kā sava iespaidīgā līguma pēdējā gadā šosezon latvietis nopelnīja deviņus miljonus dolāru (6,5 miljonus eiro), viņš saņēma trīs miljonus dolāru par gūto punktu.

Tomēr pēdējā laikā Biedriņš regulāri tika atstāts ārpus «Jazz» komandas pieteikuma.

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu