Pedofils mainījis Imantas iedzīvotāju dzīvi (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija/LETA

Kopš Imantas pedofila pēdējā dzimumnozieguma pagājis jau gandrīz mēnesis. Imantas iedzīvotāju dzīve šajā laikā krietni mainījusies - uz māju durvīm izlīmēti noziedznieka fotoroboti, bērni vairs vieni paši pa ielām nepārvietojas; pagalmos bērnu čalas praktiski neskan un ielās manāma pastiprināta kārtībsargu klātbūtne, novērojis telekanāls LNT.

Imantas iedzīvotāja, divu bērnu mamma Zane stāsta, ka cilvēki ir sabiedēti, it īpaši vecāki, kuriem ir meitenes. Sieviete stāsta, ka pamanījusi - bērni pa ielām staigājot retāk.

Savukārt veikala pārdevēja Tatjana norāda, ka baidās visi: «Nu visi baidās vispār. Un bērni tiek sagaidīti pie skolas visu laiku. Bērni vieni paši nepārvietojas nemaz - pat uz veikalu viņi nenāk vieni- vai nu ar vecākiem vai vecmāmiņām, bet vieni vispār nestaigā.»

Jau ziņots, ka apbalvojums par informāciju, kas atklātu Imantas pedofila atrašanās vietu, ir palielināts līdz 4000 eiro.

Kompānijas «Akvalife» un fitnesa akadēmijas «Sportima» iniciatīvai, kas nesen izziņoja apbalvojumu par informāciju par Imantas pedofila atrašanās vietu, piebiedrojas jauni nevienaldzīgi Latvijas biznesa pārstāvji. Kompānija «Mobilemonsters» palielināja naudas atalgojuma summu vēl par 1500 eiro.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu