Uzsāk kriminālvajāšanu pret Jelgavas nāvējošās «kandžas» izplatītājiem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Johnny Grim, CC BY-NC-ND 2.0

Valsts policijas Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļa pirmdien nodevusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas uzsākšanai pret sešām personām Zemgales tiesu apgabala prokuratūrai par to, ka pēc saindēšanās ar metilspirtu pagājušajā gada oktobrī Jelgavā mira vairāki cilvēki, «Apollo» uzzināja policijā.

Policija jau iepriekš informēja, ka operatīvi tika noskaidrots, kā viela nonākusi nelegālā alkohola tirgoņu rīcībā. Aizdomās par noziedzīgo nodarījumu tika aizturētas sešas personas.

Sākotnēji Jelgavas tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu četrām personām, kas tika aizturētas saistībā ar nelegālā alkohola apriti. Piektajai aizturētajai personai tika piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Kā ziņots, pēc nelegālā alkohola lietošanas Jelgavā miruši seši cilvēki - piecas sievietes, kuras dzimušas 1949., 1966., 1973., 1979. un 1989.gadā, arī 1927.gadā dzimis vīrietis.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu